Beskyt dit brand som coach

f1

Som coach har du nogle værktøjer som de fleste andre, men du har også meget andet end det. Det arbejde du har lagt i din virksomhed, har fået et omdømme og er det det som dine klienter husker dig for og kommer tilbage for at få igen, så er det vigtigt at huske at beskytte dit brand.

Dit brand er din unikke opskrift på succes

Når en restaurant brander sig på en hemmelig og unik opskrift, så forstår man vigtigheden i, at det ikke må kopieres og bruges af andre, for så kan man risikere at konkurrenten smutter afsted med belønningen for dit hårde arbejde. Det gælder lidt det samme for en coach.

På hjemmesiden https://nemrettighed.dk/, kan du finde frem til din løsning på at beskytte dit brand som coach. Det er en fordel at outsource denne arbejdsopgave, fordi det kræver erfaring og viden at få en varemærkeregistrering da der bl.a. er den del dokumentation der skal være helt korrekt for at få en ansøgning godt afsted.

Del ud af din viden når du har sikret dit brand. Foto: Unsplash

Dit brand er beskyttet med et Trademark

Varemærkeregistrering er din måde som virksomhedsejer at beskytte dit brand. Man kalder det også for et Trademark og når du har sådan et, så sikrer du at der ikke er nogen udefra der kan komme og efterligne det du har af logo, navn eller hvad dine klienter forbinder med dig.

Når du skal sende en ansøgning om at få en varemærkeregistrering, så er den første del i processen at sikre dig, at du ikke har fundet på noget som allerede findes derude og som allerede er registreret. Hvis det er tilfældet, kan du nemlig selv komme i knibe med at kunne føre dit videre og bør derfor få rettet op på det hurtigst.

En ansøgning kan være længe undervejs, men når du har sikret dit brand med en varemærkeregistrering, så kan du signalere overfor andre at du har beskyttet dit brand ved at anføre symbolet hvor du har en cirkel med ”R” indeni.