Elsker du La Liga? Find din nye bolig i Costa del Sol

Costa del Sol havet
f1

Hvis du går og drømmer om at få dig selv et hus eller en lejlighed, nede i det varme og solrige Spanien, så har du her mulighed for at få den drøm opfyldt. Der er mange huse og lejligheder dernede som du kan få som din nye bolig, og du kan se alle de ledige boliger hos Christensen Estates. Her kan du finde drømmeboliger på Costa del Sol, som er en strækning der går fra Nerja til Cadiz provinsen. Det er en mere end 150 kilometer lang strækning med boliger som rækkehuse, lejligheder og villaer. Hos Christensen Estates kan du finde boliger mellem Malaga og Marbella på Costa del Sol. På denne solrige kyst kan du vælge imellem flere forskellige boliger, på den over 60 kilometer lange strækning, der ligger mellem de to områder. 

Malaga provinsen by

Bliv guidet igennem processen

Med et ejendomsfirma kan du få en professionel vurdering om pris, køb og salg. Du bliver altså guidet og vejledt gennem processen, så du kan få den bedst mulige pris for dig. Hvis du sælger, så hjælper de dig med at få markedsført din bolig på alle boligportaler og lignende. En af deres fordele er også at de har et stort netværk i Sydspanien, og samarbejder med andre ejendomsmæglere, og har adgang til stort set alle huse og lejligheder på hele markedet. Dette gør også at de har en lang venteliste med mulige købere, så du hurtigt kan få solgt din bolig. De hjælper dig også med at tage gode og professionelle billeder af din bolig til salget, så mulige købere ser den som den fremstår bedst.

Estepona gade

Mange flytter til Sydspanien

Christensen Estate er et ejendomsfirma som er rettet til de skandinaviske kunder, som der leder efter en bolig i Sydspanien. Her hjælper de kunden igennem en proces der ellers kunne være uoverskuelig, da boligmarkedet er så stort nede i Sydspanien. De kan hjælpe dig med at finde lige det som du leder efter med et stort overblik og indsigt i processen. På den måde kan du hurtigst finde den drømmebolig som du leder efter og passer bedst til dig.