Det er vigtigt at holde sig aktiv i løbet af arbejdsdagen

motion
f1

Hvis du har et stillesiddende job, som kræver mange timer foran computeren, er det vigtigt for din krop at få nogle afbræk i løbet af dagen. Det kan være at gå en tur og få noget luft, eller sørge for at strække din krop ud. Det kan være svært at finde tiden, men det behøver ikke tage mere end 5 minutter, til lige at få strækket kroppen lidt ud, og få løsnet op for nogle spændinger. Det kan man bl.a. gøre, ved hjælp af en foam roller. Digital markedsføring er et af de jobs, som kræver meget tid foran en computerskærm.

De mange kvaliteter ved en foam roller

En foam roller kan bruges til mange forskellige ting. Den kan bl.a. bruges til udstrækning, afspænding eller muskeltræning. Efter en lang arbejdsdag, kan man godt opleve muskelspændinger, og her gør en foam roller sig især nyttig. Den lindrer nemlig smerter og ømme led. Den er utrolig nem at benytte, og du kan have den liggende under kontorbordet, til afbenyttelse i løbet af dagen. Det behøver ikke kræve mere end 5 minutter. Der er mange forskellige størrelser, så hvis du ikke har brugt en foam roller før, kan det være en god ide at få vejledning, så du sørger for at få den der passer bedst til dig.

Fordele ved udstrækning

Der er mange gode grunde til at sætte tid af til udstrækning. Det øger bl.a. fleksibiliteten i dine muskler og led, og du sørger dermed for at nedsætte risikoen for leddegigt eller svækket balance, hvilket kan medføre skader. Andre fordele ved udstrækning ti løbet af dagen, er en forbedret blodcirkulation, samt forebyggelse af spændinger og stress. Vi er mange, som oplever stress i løbet af dagen, men ved at afsætte 5 minutter om dagen til udstræk, kan du fjerne alle de ubehagelige spændinger i kroppen, som ofte kommer som følge af stress. Udstrækning bidrager således, til at gøre dagen mere overskuelig.

Har du et stillesiddende job?

Der er mange jobs, som kræver at man sidder solidt placeret på en kontorstol, flere timer ad gangen. Især indenfor digital markedsføring, kan dette være et vilkår. Så når du har siddet flere timer med en kundes CPA, bør du tage et afbræk til at sørge for din krops velbefindende. Du kan også hyre nogen udefra til at stå for CPA, så du får mere tid til dig selv, måske i selskab med en foam roller.