Hjørring er glade for RFSU

torslev
f1

Hjørring er enormt glade for RFSU. RFSU er en organisation, hvis fokus er at udbrede et åbent og positivt syn på sex- og samlivsspørgsmål. I Hjørring er man især glad for RSFU kondomer. RFSU er et svensk mærke, som lover høj kvalitet, når de fremstiller deres kondomer. Inden RFSU-kondomer kommer på markedet, testes de efter standarder, som er nogen af de strengeste blandt producenter af kondomer verden over.

Når du køber RFSU kondomer kan du dermed være sikker på den absolut bedste kvalitet, der fås på markedet. Desuden er kondomer i sig selv en præventionsform, der bærer rigtig mange fordele ved sig i forhold til andre præventionsformer. Og så behøver det altså slet ikke være kedeligt at bruge kondom, når du bruger kondomer fra RFSU. Nedenfor følger en mange flere grunde til, a Hjørring er særligt glade for RFSU og deres kondomer.

En præventionsform med mange fordele

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge kondomer. Også hvis man ønsker at opretholde en sund livsstil og tænker på sit helbred. Kondomer er en af de sikreste former for prævention på markedet forstået på den måde, at hvis man bruger kondomer i overensstemmelse med vejledningen, er man 97% sikret mod graviditet. Af den grund hører kondomer altså til den andel af præventionsformer, som beskytter allerbedst mod graviditet. En anden enormt stor fordel ved kondomer, er at den som den eneste type af prævention beskytter mod seksuelt overført sygdomme såsom klamydia, HIV eller gonoré. Disse sygdomme kan have store bivirkninger og kan påvirke helbredet meget negativt, og hvis man ønsker at holde sig sund og rask og samtidig have et aktiv sexliv, kan det derfor være en rigtig god idé at bruge kondom, når man har sex – hvad end det er med en fast partner eller ej.

Kondomer behøver ikke at være kedelige

Mange har sikkert et indtryk af, at kondomer mest af alt er til besvær, men sådan behøver det slet ikke at være. RFSU’s kondomer er et rigtigt godt eksempel på, at kondomer sagtens kan være rigtig sjove og bruge og faktisk endda kan fungere som et sjovt og spændende indslag i dit og din partners sexliv. RFSU laver kondomer med mange forskellige funktioner og i mange forskellige varianter. Du kan blandt andet får kondomer fra RFSU med knopper, der øger stimuleringen af både hende og ham. Herudover fremstiller RFSU ekstra tynde kondomer, som er så tynde, at det næsten føles som om, du ikke har kondom på. RFSU’s ’Power’ kondomer indeholder stoffet L-arginin, som har samme effekt som viagra og derfor øger ydeevnen. Er du og din partner i eventyrlysten stemning, kan I prøve RFSU’s ’Good Vibration Kit.’ Her får du både seks blandede kondomer fra RFSU’s udvalg af forskellige kondomer og en vibrator, som kan øge både hans og hendes nydelse til det maksimale. Kondomer behøver altså ikke at være kedelige og til besvær – slet ikke når de er fra RFSU, men kan derimod øge nydelsen og gøre oplevelsen bedre for begge parter.