På udkig efter en bedemand?

f1

Står du i den situation hvor du har mistet en af dine kære, og skal nu til at planlægge, måske en begravelse eller en bisættelse? Det kan være en god idé at ansætte en bedemand til at hjælpe dig med at planlægge afskeden med den afdøde. 

Er du lokaliseret i vejle området og på udkig efter en  bedemand vejle, så tag et kig ind hos Bedemand Heick og Larsen. Hvis du ansætter en bedemand kan de hjælpe dig med at få styr på alle de praktiske ting, der skal tages stilling til når der skal tages afsked med en af dine/jeres kære. Bedemand Heick og Larsen, består af Jørn Larsen og Jørgen Heick, som sammen overtog Søgaards Bedemandsforretning 1. Juli 2019. Nu arbejder de sammen om at videreføre visionen om ærlighed, godt arbejde, gennemsigtighed og ordentlighed. 

Bedemand Heick og Larsen, har gode anbefalinger og tager dig med igennem hele processen. 

Har du tænkt over alt det praktiske?

Det er nok ikke mange som til dagligt går og overvejer hvor meget praktisk arbejde der egentlig ligger i en afsked. Hos Bedemand Heick og Larsen, bliver du taget i hånden hele vejen. De giver dig input og idéer, samtidig med at de lytter til jeres og den afdødes ønske. Det er både muligt at få bisættelse eller begravelse gennem kirken. Men hvis den afdøde ikke er medlem af folkekirken er det også muligt at holde en personlig afsked. Lige meget hvornår dødsfaldet hænder, er det vigtigt for de pårørende at få mulighed for at holde en betydningsfuld og mindeværdig afsked, så de kan få ro og slutte fred. 

Hos Bedemand Heick og Larsen, har du mulighed for at hjælpe dine pårørende når det engang bliver din tid til at tage afsked. Hos dem kan du helt gratis udfylde en blanket kaldet ”min sidste tid” hvor du detaljeret kan nedskrive dine egne ønsker.