Skab en god økonomi i klubben

f1

Det kan være dyrt at holde en klub kørende, og måske har I følelsen af, at de penge I tjener ind gennem kontingentbetaling og sponsorater egentlig bare forsvinder mellem hænderne på jer? Gode råd her behøver heldigvis ikke at være dyre. Faktisk kan I, ved bare nogle ganske få tiltag, komme til at spare penge.

Undersøg hvor pengene forsvinder hen

Allerførst skal I undersøge hvilke udgifter, som I har. For at I kan holde på pengene, er I nødt til at undersøge, hvor de forsvinder hen. Måske finder I ud af, at I bruger alt for mange penge på kaffe og slik – så er det måske ikke en nødvendighed, at det altid er gratis tilgængeligt i klubhuset for alle og enhver. Det kan også være, at I finder ud af, at det er jeres udflugter ud af huset, som udgør en stor del af jeres udgifter. Så kan I kigge på, hvordan I kan gøre disse ture billigere. Måske skal der være færre ture, eller måske I skal lave særlige events inden eller undervejs, hvor I tjener penge specifikt til den kommende tur? Måske vil I hurtigt kunne finde nogle steder, hvor I kan skære lidt mere ind til benet for at spare penge. Der er dog flere muligheder end bare dem, som I helt tydeligt kan se.

Efterisolering af klubhuset kan spare jer penge

En af de store poster i jer budget er måske opvarmning af klubhuset. Den post springer I måske hurtigt over, fordi I tænker, at det kan I ikke rigtig gøre noget ved. Klubhuset er foreningens hjerte, og det skal selvfølgelig være varmt og indbydende. Og det skal det – men opvarmning af det, behøver slet ikke at være så dyrt, som I går og tror. Hvis I investerer i efterisolering af jeres klubhus, vil I nemlig på sigt kunne spare penge. Et dårligt isoleret klubhus kan nemlig skabe en varmeregning, der bare suger pengene ud af jer. Til gengæld, hvis I får gulv isoleret, så vil jeres varmeregning mindskes markant. På https://byggeexpert.dk/isolering-af-gulv-pris/ kan I få tre uforpligtende tilbud, så I kan få undersøgt, hvordan det kan blive muligt for jer at spare penge på varmeregningen fremover. Selvom det kan virke mærkeligt at begynde at bruge penge, når man egentlig prøver at spare, så skal I huske på, at det er en investering, og I derfor med tiden vil få en besparing. Når I efterisolerer, vil I heldigvis mærke besparelsen lige med det samme. Hvis I beslutter jer for at gulvisolere, kan I dermed stadig sikre det varme, imødekommende klubhus, men uden at det sluger hele jeres regnskab. Det er ærgerligt at bruge alle jeres penge på varme, når I i stedet kunne bruge dem på at skabe arrangementer og udflugter, som kan styrke sammenholdet i jeres klub.