Forberedelse gør de travle tider nemmere

f1
sportstræning

Som sportsmand har man i perioder rigtig travlt. For når der er mange kampe i den nærmeste fremtid, så intensiveres træningen. Derfor vil man ofte i disse perioder være minimalt hjemme. Det kan derfor være en fordel lige at lave nogle forberedelser inden disse super travle tidspunkter, så hverdagen fortsat kan glide ret problemfrit. 

Undgå store printer problemer 

Mange kender til det med at man af en eller anden årsag altid mangler printerblæk eller papir, på de mest ubelejlige tidspunkter. Det er altid når man skal printe noget meget vigtigt og er kommet til at skubbe det til sidste øjeblik. 

Hvis man samtidig har ekstra travlt med sin træning, så øges risikoen for sidste øjebliks printning meget. For at undgå at stå i den trælse situation at man er løbet tør for blæk eller papir, så vælg at bestille et lille lager på forhånd. Du kan nemlig nemt bestille HP blækpatroner over nettet. 

Hvis du vælger at være forudseende på dette område, og bestiller produkterne inden du får alt for travlt, så vil du have en ting mindre du skal bekymre dig om mens træningen er på sit højeste eller du skal til mange kampe. 

flotte negle

Husk at værdsætte alt det din hustru gør 

En anden udfordring når man har så travlt at man næsten ikke er hjemme, er at ens kone kan føle sig lidt overset og tilsidesat. Selvom hun hele tiden har vidst at du nogle gange vil være meget væk hjemmefra, så kan det stadig godt blive hårdt og være frustrerende. 

Det er derfor meget vigtigt at du i de rolige perioder husker at sætte lidt ekstra tid til side til at I to kan være sammen. På den måde kan I styrke jeres forhold op til en travl periode. Lav nogle ting I begge holder af og som styrker den kærlighed I har til hinanden. 

Du kan også vælge at tænke lidt frem og bestille nogle ting du kan forkæle hende med, mens du er meget væk. Hvis altså det vil være noget hun ville sætte pris på. Det kunne eksempelvis være at booke en tid til at hun kan få lavet gellack negle. Det kunne også være at sende en buket blomster eller sørge for at hun får hjælp til nogle praktiske pligter, eventuel ved at bestille en måltidskasse. 

Det er vigtigt at du overvejer hvad der vil gøre hende mest glad. For det denne gestus skal vise er at du elsker og værdsætter hvor tålmodig hun er med at du er så lidt hjemme for tiden. Og at du fuldt ud anerkender at det er hårdt at hun står med det hele selv lige nu. Det vil helt sikkert varme hende om hjertet at modtage.